Login Register
Scroll Scroll

Welcome to the Blogs area

Stavroula

Anunciem el Simposi "The Translation of Multilingual Films"

2016/6/6        Other articles by: Stavroula

 

El proper divendres 17 de juny, dins de l’International Workshop on Higher Education, tindrà lloc el simposi The Translation of Multilingual Films en el marc del projecte de recerca TRAFILM, vinculat al grup de recerca TRACTE. El simposi, en anglès, tracta el fenomen de les pel·lícules multilingües, que presenten fascinants reptes per a la professió i per a la recerca sobre traducció audiovisual.

 

Encetarà el simposi la conferència plenària de la Dra. Carol O’Sullivan, reconeguda especialista en traducció audiovisual i literària de la Universitat de Bristol, i continuarà amb les intervencions dels diferents membres del projecte, especialistes en traducció audiovisual: Dr. Patrick Zabalbeascoa (UPF), Dra. Laura Santamaria (UAB), Dra. Stavroula Sokoli (HOU, CTI), Dr. Miquel Pujol (UVic) i de les coordinadores del projecte Dra. Montse Corrius (UVic) i Dra. Eva Espasa (UVic).

 

Per la tarda, el seminari es clourà amb un taller de recerca, a càrrec dels membres del projecte i obert a tothom interessat en el fenomen de la traducció audiovisual i el multilingüisme.

 

Més informació i horari:

http://mon.uvic.cat/international-workshop/program/research-workshops-2/cultural-heritage-and-sites/

 

La inscripció és gratuïta però indispensable, per logística i per obtenir certificat d’assistència.

http://mon.uvic.cat/international-workshop/registration/

Cal tenir en compte que el formulari d’inscripció demana fer-hi constar el nom de l’activitat: The Translation of Multilingual Films. An Overview of TRAFILM Research Project.

 

This content has not been rated yet. 

Comments

Notify me when new comments are added to this post
Save comment